• : 0505 470 90 00
Hakkımızda

Hakkımızda

HAKKIMIZDA:

SorBak.com : Firma Rehberi ve İlan Sitesi, ÇLK Reklam Ltd. Şti. ne aittir ve ÇLK Reklam şirketi tarafından işletilmektedir. Lütfen!.. Sitemizi kullanmadan önce, bu sayfamızda yer alan "Açıklamalarımız"ı, "Gizlilik Politikamız"ı, "Çerez Politikamız"ı , "Mesafeli Satış Sözleşmemiz"i ve "Hizmet Sözleşmemiz"i sonuna kadar DİKKATLİ OLARAK OKUYUNUZ!  SİTEMİZİ KULLANDIĞINIZ SÜRECE BUNLARI KABUL ETMİŞ SAYILIRSINIZ!..

Sayın Firma Yetkilisinin Dikkatine: Sitemizde Kayıtlarınız ve Üyeliğinizin Onaylanması İçin, Lütfen ; Üyeliğinizi Firmanızın adı ile Kurumsal Üyelik tercihi yaparak oluşturunuz ve üyeliğinizi firmanızın kurumsal web sitesine ait olan bir e-posta adresi (örneğin: iletisim@firmaadınız. com) ile yapınız. Bunu yaptıktan sonra da Ayrıca; Kayıtlarda belirttiğiniz firmanıza ait kurumsal GSM numarasından +90505 470 90 00 no.lu WhatsApp iletişim numaramıza üyelik, kayıt veya ilan oluşturduğunuz sitemizin adı(SorBak) ve firmanızın adı ile birlikte yetkilisi olarak kendi adınız ve soyadınızın da belirtildiği bir yazılı mesaj göndererek üyelik onay, kayıt onay veya ilan onay talebinizi iletiniz. Bunları yapmadığınız taktirde ve e-posta ile GSM iletişim bilgileriniz kayıtlarınızda belirttiğiniz ile aynı olmaması durumunda üyeliğiniz ile oluşturmuş olduğunuz firma ve ilan kayıtlarınız onaylanmaz ve bir hafta sonra da silinir. Bunu sitemizin, ziyaretçilerimizin ve sizin de güvenliği için kayıt öncesinde ve sonrasında da bir güvenlik şartı olarak gerekli ve zorunlu görüyoruz.

Web sitesi olmayan firmalar SorBak. com a Kurumsal Üyelik yapamazlar.

Sayın Bireysel (Sahibinden) Üyelerimizin Dikkatine: Sitemizde oluşturacağınız ilan kayıtlarının onaylanması için; ilan kaydınızı oluşturduktan sonra üyelik bilgilerinizde belirtmiş olduğunuz GSM hattınızdan, firmamızın +90505 470 90 00 no.lu WhatsApp iletişim numarasına sitemizin adı(SorBak) ile birlikte kendi adınız ve soyadınızın da belirtildiği bir yazılı mesaj göndererek ilan onay talebinizi iletiniz. Bunu yapmadığınız taktirde ve e-posta ile GSM WhatsApp iletişim bilgileriniz üyelik kayıtlarınızda belirttiğiniz ile aynı olmaması durumunda oluşturmuş olduğunuz ilan kayıtlarınız onaylanmaz ve bir hafta sonra da silinir. Bunu sitemizin, ziyaretçilerimizin ve sizin de güvenliği için kayıt öncesinde ve sonrasında da bir güvenlik şartı olarak gerekli ve zorunlu görüyoruz.

Bilgilerinize arz ederiz.

ÇLK Reklam Ltd. Şti.

Şirket Müdürü

Mustafa ÇELİK

Değerli Firma Yetkilileri ve Ziyaretçilerimiz;

Sizi. faaliyete geçirdiğimiz Firma Rehberi ve İlan Sitesi, SorBak.com ve firmamız ÇLK Reklam Şirketi hakkında bilgilendirmek istiyoruz. "Türkiye'nin En Kapsamlı ve En Büyük Firma Rehberi ve İlan Sitesi" sloganı ile hayata geçirdiğimiz SorBak.com;

Sizi, sitemize kayıtlı üye firmalar ve bunların sitemiz üzerinde kendilerinin oluşturduğu firma tanıtım kayıtları ile ve yine kayıtlarını kendilerinin oluşturdukları  ve sitemiz üzerinden ilan yoluyla satışa sundukları ürün ve hizmetleri ile buluşturmaktadır.Sitemiz Üzerinde Kredi Kartı veya Banka Kartı ile işlem yapılmamaktadır. Kredi ve Banka Kartı bilgileriniz ve şifreleri SİPARİŞLERİNİZİ oluşturma ve ödemesini yapma sırasında alışveriş yaptığınız firmalar için gerekli değildir. Kredi kartı veya banka kartı bilgileriniz, sitemize üye firmalar tarafından size hiç bir zaman sorulmaz ve sizden istenmez. Ürün siparişleriniz için tek ödeme yöntemi " BANKA HAVALESİ " dir. SorBak.com ve ÇLK Reklam Ltd. Şti. olarak, sitemiz üyesi firmalar ile sitemize üyeliklerinin dışında aramızda  herhangi bir ticari (satışlarından pay veya komisyon alma ve benzeri gibi) anlaşma yoktur. Ürün siparişleriniz ve firmaların ürünleri ve hizmetleri hakkında burada gösterilenden daha fazlası için bilgi almak ve ürün/hizmet siparişi vermek istediğinizde ve ürün teslimat süreçleri ve şartları ile sipariş tutarınızın ödeme şartlarını doğrudan ilan veya reklam sahibi firma yetkilileri ile görüşünüz. SorBak.com ve ÇLK Reklam Ltd. Şti. nin kayıtlı üye firmalar ve bunların ürün ve hizmetleri ile ürün teslimat ve siparişlerinizle ilgili kendilerine ait özel ödeme şartları hakkında hiç bir bilgisi ve araştırması yoktur.  

SorBak.com da yer alan üye firmalarımızın veya diğer üyelerimizin veya sizlerin oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan üye firmaya veya diğer kayıtlı üyelerimize veya ziyaretçiye aittir.  Bu içeriğin, görüş ve bilgilerindeki yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından SorBak.com ve yöneticileri hiç bir şekilde sorumlu değildir ve sorumlu tutulamaz. Üye firmalarımızın, ziyaretçilerimiz ve müşterileri ile arasında ki her türlü uyuşmazlıklar da ve ayrıca, birbirleriyle olan aralarındaki mahkemelik durumlarında da mahkemelerde SorBak.com ve yöneticileri veya ÇLK Reklam Ltd. Şti. ve yöneticileri hiç bir şekilde taraf olarak gösterilemez. Üye Firmalarımız veya Ziyaretçilerimiz veya Üye Firmalarımızın Müşterileri kendi aralarındaki sorunlarını ve uyuşmazlıklarını kendi aralarında halletmek zorundadır.

Sitemiz kullanıcıların birbirleri ile olan arasındaki her türlü anlaşmazlıklar da ve tarafımıza karşı yapılan hukuksuzluk durumlarında, sitemizin kötü niyet ve kötü amaçla veya sahtekarlık, dolandırıcılık ve benzeri gibi amaçlar için de kullanılması halinde cezai ve hukuki her konuda BURSA MAHKEMELERİ ve İCRA DAİRELERİ yetkilidir. Biri veya birileri tarafından sitemizin kötü niyet veya kötü amaçla veya sahtekarlık, dolandırıcılık ve benzeri gibi amaçlar için kullanıldığının anlaşılması veya kullanıldığından şüphe duyulması halinde şüphe duyulanlar veya kullananlar hakkında her türlü hukuki ve cezai dava derhal açılır. Sitemizi kullanan herkes SorBak.com ve dolayısıyla da ÇLK Reklam Ltd. Şti. ne karşı sorumludur.

Sayın Firma Yetkilileri;

SorBak.com da; firma üyelikleri için firmanıza Üç farklı seçenek sunulmuştur.

1- Ücretsiz Standart Üyelik, ( Deneme üyeliği olup bir ay süreli ve ücretsizdir. En fazla 5 ilan ekleyebilirsiniz.), 

2- Ücretli Silver Üyelik ( 300 TL+ KDV/yıl olup yılda bir firma ve 100 ilan ekleyebilirsiniz),

3- Ücretli Gold Üyelik ( 600 TL+ KDV/yıl olup yılda bir firma  ve 250 ilan ekleyebilirsiniz), 

SorBak.com dan yayınlayabilirsiniz..

İnternet ortamında firmaların bilgilerini ekleyebilecekleri bir çok site mevcuttur. Ancak, bu sitelerin çoğu firma rehberi şeklinde faaliyet yapmaktadır, Müşteriler, arama motorlarında firma isimlerini değil ürün ve hizmet aramaktadır. SorBak.com da firma rehberi ve ürün-hizmet ilanları birlikte çalışmaktadır. Bu nedenle arama motorları vasıtasıyla ürün ve hizmetleriniz ile firmanızın bulunabilirliğinde SorBak.com ciddi faydalar sağlayacaktır. Ayrıca;

Arama motorları ve sosyal medya sitelerinden vereceğimiz reklam ve ilanlar da firmanız ile ürün ve hizmetlerine SorBak.com üzerinden ulaşılmasına destek olacaktır.


 ÇLK REKLAM SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ ; 

     2011 yılında Bursa da kurulmuş ve halen faaliyetlerini devam ettirmektedir. Firmamız İnternet ortamında reklam, ilan hizmetleri ve E-ticaret yapmaktadır. Mühendislik hizmetleri olarak da madencilik ve harita alanında doğrudan veya bu konu ile ilgili yetkili diğer firmalarla birlikte mühendislik ve danışmanlık hizmetleri vermektedir.

     Turizm ve ihracat firmalarımızın  bir organizasyon içerisinde özellikle İngilizce olarak  firmalarını, otellerini, tesislerini, ürünlerini ve hizmetlerini İngilizce alan adları altında dünyaya tanıtabileceği tanıtım ve reklam sitelerinin bugüne kadar yeterince yapılmamış veya hiç yapılmamış olduğunu ve sektörleriyle ilgili İngilizce alan adlarının da kullanılmadığını arama motorlarından yaptığımız sorgulamalar da gördük ve bu web sitelerini açmaya karar verdik. Öncelikli olarak ilgili alan adlarını satın alıp bu sitelerimizi oluşturmak için gerekli çalışmalara başladık. Gelecekte her sektör için bunların sayısını arttırmayı ve geliştirmeyi hedefliyoruz. 

     Misyonumuz :

     Dünya standartlarında gelişen reklamcılık ve tanıtım teknolojilerine uygun örnek projeler üretmek, ürettiği projeler ile İnternet Reklamcılığı ve E-Ticaret konusunda gittikçe gelişen reklam, ilan, organizasyon ve E-Ticaret firması olmaktır.

      Vizyonumuz :

     İnternet ortamında firmalarımızın ürünlerini, hizmetlerini, ticaretlerini ve firmalarını bulundukları yere, ülkemize ve tüm dünyaya tanıtıp, iç ve dış ticaret potansiyellerine katkıda bulunacak ortamlar oluşturmak ve geliştirmektir.

19.08.2020

ŞİRKET MÜDÜRÜ

Mustafa ÇELİK 

SİTEMİZDE ÇEREZ KULLANIYORUZ!

Değerli Ziyaretçimiz;

"SorBak.com" da ziyaretçilerine kişisel içerik ve reklam göstermek, üzerinde ki trafik analizini gerçekleştirmek ve ziyaretçi kullanım alışkanlıklarını anlamak amacıyla Çerezler kullanılmaktadır. Bilgilendirme Uyarısının Kapatılması ve "SorBak.com" in kullanılmaya devam edilmesi halinde "SorBak.com" da Çerez kullanımına rıza gösterdiğiniz kabul edilmektedir. Ayrıca, aşağıda açıklanan "Gizlilik Politikamız" ve eki "Çerez Politikamız"ı da kabul etmiş sayılırsınız!

Gizlilik Politikamız.

SorBak.com olarak, ziyaretçilerimize ve sitemiz kullanıcılarına daha iyi hizmet verebilmek için "Gizlilik Politikamız" ı ve bu Politikamızın eki olan "Çerez Politikamız" ı, güvenlik açısından tanımlanan tüm kural ve prosedürleri ifade edecek şekilde, en başta ziyaretçilerimiz ve sitemiz kullanıcılarının olabilecek güvenlik tercihlerini ve haklarını da dikkate alarak oluşturduk.

"Gizlilik Politikamız"ın temel özelliği, güvenlik açısından tanımlanan tüm kural ve prosedürleri ifade etmektir.

"Gizlilik Politikamız" (aşağıda kısaca "Politika" olarak anılacaktır.), SorBak.com (aşağıda kısaca "Sitemiz" olarak anılacaktır.) tarafından hazırlanmıştır.

ALIŞVERİŞTE GÜVENLİK:

"Sitemiz" üzerinde banka kartı ve kredi kartı ile alışveriş uygulaması bulunmamaktadır. Bu nedenle kart bilgileriniz ve şifrelerinin kullanılması "Sitemiz" için gerekli değildir. Banka kartı veya kredi kartı bilgileriniz ve şifreleri hangi şart altında olursa olsun sizden hiçbir zaman ve hiçbir şekilde istenmez ve de size sorulmaz. Bu bilgilerinizi hiçbir kimseyle paylaşmayınız.

STANDART GÜVENLİK DUVARLARI:

Standart güvenlik duvarları tarafından korunan "Sitemiz" sunucuları bilgilerinizi güvenli tutmak ve diğer internet kullanıcılarından korumak amaçlı tasarlanmıştır. SSL sertifikası ve standart güvenlik duvarları birlikte çalışarak şahsi bilgilerinizi koruma altına alır ve güvenliğinizi sağlar.

"SİTEMİZ" İÇİ VE DIŞI VERİ GÜVENLİĞİ:

"Sitemiz" de güvenli ortamda yapacağınız alışveriş işlemlerinde banka kartı veya kredi kartı ve şifreleri kullanılmadığı için "Sitemiz" üzerinden "Sitemiz" de dahil, hiçbir kişi, kurum veya kuruluş tarafından kart bilgilerinize ve şifrelerine ulaşılması mümkün değildir.

Online işlemin bir sonucu olarak aktarılan sipariş, iletişim ve kargo gönderme bilgileri ile fatura düzenlenebilmesi için sitemize girmiş olduğunuz Adınız ve Soyadınız, Adres, e-posta, T.C Kimlik Numaranız veya Vergi Numaranız ve Telefon Numaranız ve diğer iletişim bilgileriniz, yazışmalarımız, muhasebe sistemimiz, vergi dairemiz, veya istenmesi halinde bunları incelemeye yetkili Devlet Kuruluşları ve bu işimizle ilgili çalışanlarımız dışında hiçbir kişiye, kuruma veya kuruluşa ulaştırılmaz ve koruma altına alınır. Bu bilgilerinizi yasal yollar dışında gizliden elde etmeye çalışanlar veya elde edenler veya bunları dışarı aktaranlar hakkında her türlü hukuki ve cezai işlem yapılması için yasal süreç başlatılır.

ZİYARETÇİLERİMİZ VE "SİTEMİZ" KULLANICILARI HANGİ HAKLARA SAHİPTİR ?

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu' nun 11. Maddesi uyarınca ziyaretçilerimiz ve "Sitemiz" kullanıcıları, "Sitemiz" e başvurarak kendileri ile ilgili,

  • Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını  ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmesi halinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • Kanun ve ilgili Kanun hükümlerine göre uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerin Kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahiptir.

Söz konusu haklar, kişisel veri sahipleri tarafından yazılı olarak ya da kayıtlı elektronik posta adresi üzerinden iletildiğinde her halukarda 30 (Otuz) gün içerisinde değerlendirilerek sonuçlandırılacaktır. Taleplere ilişkin olarak herhangi bir ücret talep edilmemesi esas olmakla birlikte "Sitemiz" Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen ücret tarifesi üzerinden ücret talep etme hakkını saklı tutar.

RIZA VE "POLİTİKA" DA Kİ DEĞİŞİKLİKLER:

"Sitemiz", "Politika" mız ile ziyaretçilerimize ve "Sitemiz" kullanıcılarına Çerez kullanımı konusunda detaylı açıklama sunmayı ve Çerez tercihleri konusunda bilgilendirmede bulunmayı hedeflemiştir. Bu bakımdan, "Sitemiz" de yer alan Çerez bilgilendirme uyarısının kapatılması ve sitemizin kullanılmaya devam edilmesi halinde Çerez kullanımına rıza verildiği kabul edilmektedir.

Çerez Politikamız, "Politika" mızın ekini oluşturur.

Çerez Politikamız:

Değerli ziyaretçimiz; size daha iyi hizmet verebilmek için sitemiz "SorBak.com" da çerezlere yer veriyoruz,  Sitemizi kullandığınız sürece Gizlilik Politikamız ve Çerez Politikamız 'ı kabul etmektesiniz. Devam ettiğiniz sürece çerezleri kabul etmiş sayılmaktasınız.

SorBak.com Çerez Politikamız (aşağıda kısaca "Politikamız" olarak kullanılacaktır.) SorBak.com (aşağıda kısaca "Sitemiz" olarak anılacaktır.) tarafından hazırlanmıştır ve "Sitemiz" in "Gizlilik Politikamız" ın ekini oluşturmaktadır.

Bir çok web sitesi gibi, "Sitemiz" de ziyaretçilere kişisel içerik ve reklam göstermek, sitemiz üzerinde ki trafik analizini gerçekleştirmek ve ziyaretçi kullanım alışkanlıklarını anlamak amacıyla Çerezler kullanılmaktadır. "Sitemiz" bu "Politikamız" ı "Sitemiz" de hangi çerezlerin kullanıldığını ve ziyaretçilerimizin bu konudaki tercihlerini nasıl yönetebileceğimizi açıklamak amacıyla hazırlanmıştır.

Çerez ( "Cookie" ) Nedir ?

Çerezler, ziyaret ettiğiniz Web siteleri tarafından tarayıcılar aracılığıyla bilgisayarınıza ya da akıllı telefon veya tablet gibi diğer cihazlarınıza kaydedilen ve genelde harf ve rakamlardan oluşan çok küçük metin dosyalarıdır. Çerezler, ziyaretçilere ilişkin isim, cinsiyet veya adres gibi kişisel verileri içermezler.

Çerezler, ziyaret ettiğiniz Web sitesini yöneten sunucular tarafından oluştururlar. Böylelikle ziyaretçi aynı sayfayı ziyaret ettiğinde sunucu bunu anlayabilir. Çerezler Web sitesi sahiplerine aynı ziyaretçinin siteyi yeniden ziyaret ettiğini gösteren kimlik kartlarına benzetilebilir.

Çerezler konusunda daha fazla detaylı bilgiyi arama motorlarından araştırıp bulabilirsiniz.

Hangi Çerezler Kullanılmaktadır ?

Çerezler kullanım amaçları,, kullanım ömürleri ve sahiplerine göre sınıflandırılır.

  • Kullanım Amaçlarına Göre, "Sitemiz" de doğrulama çerezleri, reklam çerezleri, analitik çerezler, kişiselleştirme çerezleri, hedefleme çerezleri ve teknik çerezler kullanılmaktadır.
  • Kullanım Ömürlerine Göre, "Sitemiz" de Kalıcı Çerezler ve Ziyaretçi Çerezleri kullanılmaktadır. Kalıcı çerezler değişen sürelerle ziyaretçilerin cihazlarında kalmaktadır. Ziyaretçi çerezleri, ziyaretçinin siteyi terk etmesiyle birlikte silinir.
  • Sahibine Göre, "Sitemiz" çerezleri ve üçüncü taraf çerezleri kullanılmaktadır. "Sitemiz" çerezleri "Sitemiz" tarafından yönetilir. Üçüncü taraf çerezleri ni farklı firmalar yönetmektedir.

Çerezler Neden Kullanılmaktadır ?

Çerezler aşağıda açıklanan amaç kapsamlarına göre kullanılır.

  1. "Sitemiz" in çalışması için gerekli temel fonksiyonları gerçekleştirmek için kullanılır. Örneğin; Sipariş veya İletişim bilgilerinizi girip siparişinizi veya iletişiminizi oluşturabilmeniz için kullanılır.
  2. "Sitemiz" in işlevselliğini arttırmak ve kullanım kolaylığını sağlamak için kullanılır. Örneğin; "Sitemiz" i ziyaret eden ziyaretçilerin arama sorgularının hatırlanması veya üçüncü taraf arama motorları ve sosyal medya faaliyetlerimize bağlantı sağlamak için kullanılır.
  3. "Sitemiz" i analiz etmek ve performansını arttırmak için kullanılır. Örneğin; "Sitemiz" i ziyaret eden ziyaretçilerimizin sayısının tespit edilmesi ve buna göre performans ayarlarının yapılması veya ziyaretçilerimizin aradıklarını bulmalarının kolaylaştırılması için kullanılmaktadır.
  4. "Sitemiz"  çerezleri, kişiselleştirme,, hedefleme, ve reklamcılık faaliyetlerini gerçekleştirmek için kullanır. Örneğin; ziyaretçilerimizin görüntüledikleri sayfa ve ürünler üzerinden ziyaretçilerimizin ilgi alanları ile ilgili reklam gösterilmesi veya o ürünlerin arttırılması için kullanılır.

Çerez Tercihleri Nasıl Yönetilir ?

Ziyaretçilerimizin kendilerine ait kişisel verilerin toplanabildiği konusunda tercihlerini serbestçe kullanabilmesi "Sitemiz" için son derece önemlidir. Bununla birlikte, "Sitemiz" in çalışması için zorunlu olan çerezler konusunda tercih yönetimi mümkün olmamaktadır. Ayrıca bazı çerezlerin kapatılması halinde sitemizin çeşitli fonksiyonlarının çalışmayabileceğini hatırlatırız. 

Ziyaretçilerimizin "Sitemiz" de kullanılan  Çerezlere dair tercihlerini ne şekilde yönetebileceğine ilişkin bilgiler aşağıdaki gibidir.

  1. Ziyaretçilerimiz, sitemizi görüntüledikleri tarayıcı ayarlarını değiştirerek çerezlere ilişkin tercihlerini kişiselleştirme imkanına sahiptir. Eğer kullanmakta olduğu tarayıcı bu imkanları sunmaktaysa, tarayıcı ayarları üzerinden Çerezlere ilişkin tercihlerini değiştirmek mümkündür. Böylelikle tarayıcının sunmuş olduğu imkanlara göre farklılık gösterebilmekle birlikte, veri sahiplerinin çerezlerin kullanılmasını engelleme,  çerez kullanımından önce uyarı almayı tercih etme veya bazı çerezleri devre dışı bırakma veya silme imkanları bulunmaktadır. Bu konudaki tercihler kullanılan tarayıcıya göre değişiklik göstermekle birlikte çerezlerle ilgili tercihlerin ziyaretçimiz in  sitemize erişim sağladığı her bir cihaz için ayrı ayrı yapılmasını gereklidir.
  2. Ziyaretçilerimiz, Mobil cihazları üzerinden çerezleri yönetmek için mobil cihazının ayarlar menüsünü kullanabilir.

Rıza ve "Politikamız" da ki Değişiklikler: 

"Sitemiz", "Politikamız" ile ziyaretçilerine çerez kullanımı konusunda detaylı açıklamada bulunmayı ve ziyaretçilerini çerez tercihleri konusunda bilgilendirmeyi amaçlamıştır. Bu bakımdan "Sitemiz" de yer alan "Çerez Kullanıyoruz!" bilgilendirme uyarısının kapatılması ve "Sitemiz" in kullanılmaya devam edilmesi halinde "Sitemiz" de Çerez kullanımına rıza gösterdiğiniz kabul edilmektedir. 

Ziyaretçilerimizin çerez tercihlerini değiştirme imkanı her zaman saklıdır. "Sitemiz", "Politika" ve/veya "Politikamız" hükümlerini dilediği zaman değiştirebilir. Güncel "Politika" ve/veya "Politikamız" yayınlandığı tarihten itibaren yürürlüğe girer.

Taraflar arasında ki her türlü uyuşmazlıklar ve "Sitemiz" in kötü niyetle kullanılması hali ve de her konuda BURSA MAHKEMELERİ VE İCRA DAİRELERİ yetkilidir.

19.08.2020   

ÇLK REKLAM ORGANİZASYON MÜHENDİSLİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Ticaret Sicil No: 75557

Yeşilova Mah. Küçükçamlıca Sk. No:21/A Osmangazi-BURSA

Posta Kodu: 16250

GSM & WhatsApp : 0505 470 90 00

E-mail:   mstfclk16@gmail.com

Şirket Müdürü

Mustafa ÇELİK


FATURASIZ VE PAZARLIK USULÜ ÜYELİK, REKLAM, DOPİNG, VİTRİN VE İLAN SATIŞIMIZ YOKTUR!.... 

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ:

Sitemiz Üzerinden Kredi Kartı veya Banka Kartı ile Ödeme ALINMAMAKTADIR VE YAPILMAMAKTADIR!.. Kredi ve Banka Kartı bilgileriniz ve şifreleri ÜYELİK, REKLAM, İLAN DOPİNG VE VİTRİN SİPARİŞLERİNİZİ oluşturma ve ödemesini yapma sırasında bizim için gerekli değildir ve bizim tarafımızdan da hiç bir zaman sorulmaz ve istenmez. 

ÜYELİK, REKLAM, İLAN DOPİNG VE VİTRİN SİPARİŞİ ÖDEMELERİNİZİ, aşağıda belirttiğimiz BANKA HESABIMIZA mobil hesabınızdan, bankamatikten, bankalarınız dan, Ziraat Bankaları Şubelerinden veya PTT den HAVALE / EFT yaparak ödeyebilirsiniz.

ÜYELİK, REKLAM, İLAN DOPİNG VE VİTRİN siparişleri için tek ödeme yönteminiz " BANKA HAVALESİ " dir. Banka veya Kredi Kartı bilgileriniz ve Şifreleri sitemiz üzerinde kullanılmaz. Firmamız tarafından da hiç bir zaman size sorulmaz ve sizden istenmez.

ÜYELİK, REKLAM, İLAN DOPİNG VE VİTRİN SİPARİŞ talebinizi SorBak.com üzerinden tamamlandıktan sonra sipariş bilgilerinizi, sistem üzerinden otomatik olarak verilen sipariş numaranız ile birlikte 0505 470 90 00 no.lu WhatsApp hattımız üzerinden bize bildiriniz. WhatsApp dan bildirilmeyen siparişlerine cevap verilmez!  DİKKATİNİZE !....  Yukarıda açıklanan siparişleriniz için firmamızın  ( 0505 470 90 00 ) no.lu GSM ve WhatsApp hattından başka hiç bir iletişim hattı yoktur. Güvenliğiniz için başkalarına itibar etmeyiniz ve başka numaralar ile iletişime geçmeyiniz. Telefon rehberinize ve WhatsApp iletişim hattınıza 0505 470 90 00 No.lu  GSM iletişim hattımızı "ÇLK REKLAM" adıyla kayıt etmeyi UNUTMAYINIZ!.

Yukarıda açıklanan siparişleriniz ile ilgili olarak firmamızın, ( 0505 470 90 00 ) nolu GSM hattından  " ....... nolu siparişiniz firmamız tarafından onaylanmıştır." şeklinde ONAY mesajı gelmeden, kesinlikle banka hesabımıza ÖDEME YAPMAYINIZ! Banka hesabımız aşağıda açıklanmıştır.

ONAY Mesajımızı aldıktan ve sonrasında da siparişinizin ödemesini yaptıktan sonra, ÖDEME DEKONTU GÖRÜNTÜSÜ VE FATURA DÜZENLEME BİLGİLERİNİZİ ( Adınız Soyadınız, T.C. Kimlik No veya Firma İseniz Firma Adı, Vergi Dairesi ve Vergi Numarası ile Fatura Adresinizi eksiksiz olarak) +90505 470 90 00 no.lu WhatsApp hattımızdan bize iletiniz! Ödemeniz aşağıda açıkladığımız banka hesabımızda görüntülendikten sonra siparişiniz veya siparişleriniz yayına alınır ve E-Faturası da düzenlenip e-posta adresinize gönderilir.

SorBak.com da yer alan üyelerin veya ziyaretçilerin oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan üyeye veya ziyaretçiye aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından SorBak.com ve yöneticileri hiç bir şekilde sorumlu değildir ve sorumlu tutulamaz. Üyelerimizin, ziyaretçilerimiz ve müşterileri ile arasında ki uyuşmazlıklar da ve mahkemelerde SorBak.com ve yöneticileri taraf olarak gösterilemez. Taraflar sorunlarını ve uyuşmazlıklarını kendi aralarında halletmek zorundadır.

Taraflar arasında ki anlaşmazlık ve sitemizin kötü niyetle kullanılması halinde ve de her konuda BURSA MAHKEMELERİ ve İCRA DAİRELERİ yetkilidir.

CANLI DESTEK için  her gün saat 10.00 - 18.00 arasında 0505 470 90 00 no.lu GSM hattımızı arayabilirsiniz.

BANKA HESABIMIZ HAVALE/EFT BİLGİLERİ: ( Dikkatinize!.. Bundan başka banka hesap numaramız yoktur.)

T.C. ZİRAAT BANKASI

Şubesi:    Ulucami / BURSA Şubesi

Şube Kodu:   677

Hesap No:    94024848-5001 

IBAN NO:    TR34 0001 0006 7794 0248 4850 01

Hesap Adı:   ÇLK REKLAM ORG. LTD. ŞTİ.

Sitemiz, SorBak.com da reklam, ilan, doping, vitrin ve üyelik paketi siparişi verip, bunların alışverişini yapan üyelerimiz bu "Mesafeli Satış Sözleşmesi" şartlarını peşinen kabul etmiş sayılır.

19.08.2020 

ÇLK Reklam Org. San. ve Tic. Ltd. Şti.

Ticaret Sicil No: 75557

Adres: 

Yeşilova Mah. Küçükçamlıca Sk. No:21-A Osmangazi/BURSA

Posta Kodu: 16250

Şirket Müdürü

Mustafa ÇELİK